Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης


Συνάδελφοι,

Η  Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης  χαιρετίζει όλους όσους  έδωσαν το παρών στην μάχη των αρχαιρεσιών του σωματείου μας , που διεξήχθησαν 12 - 13 Μάιου 2017. Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ανέπτυξαν αγωνιστική δράση το προηγούμενο διάστημα και συνέβαλαν στην μαζικοποίηση και ισχυροποίηση του σωματείου, μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τους εργαζόμενους και το εργατικό κίνημα.

Η συμμετοχή και ενδυνάμωση του σωματείου μας είναι ο μόνος  δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε προκειμένου να βάλουμε φρένο στα αλλεπάλληλα μέτρα και να δώσουμε ώθηση στον αγώνα μας για την ανάκτηση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων.
Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργανωμένη συλλογική δράση, στο σωματείο, στη συμμαχία των κοινωνικών δυνάμεων, της συντριπτικής πλειοψηφίας που υποφέρει από την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου.
Το σωματείο είναι το όπλο μας. Να οργανωθούμε σε αυτό και να συμμετέχουμε στη ζωή και στη δράση του. Για να το κάνουμε πιο μαζικό πιο δυνατό, ικανό να παλεύει πιο αποτελεσματικά για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κλαδικών και γενικών δικαιωμάτων μας, όπως συλλογική σύμβαση, υγεία, πρόνοια, ασφάλιση, φορολογία, παιδεία, πολιτισμός, περιβάλλον κ.α.

Το νέο ΔΣ της ΕΛΘ


ΚΟΚΚΑΛΗ ΛΗΔΑ                           Πρόεδρος
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ                   Α' Αντιπρόεδρος
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ                Β΄ Αντιπρόεδρος
ΜΕΛΙΣΣΙΔΟΥ ΛΙΑ                           Γραμματέας
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ            Αναπλ/της Γραμματέας
ΚΕΡΟΓΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ              Ταμίας
ΑΓΓΕΛΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ                 Έφορος
ΓΚΟΛΦΗ ΝΤΙΝΑ                              Μέλος
ΚΑΡΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                       Μέλος
ΠΟΙΚΙΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                Μέλος
ΠΡΕΜΕΤΗ ΕΛΕΝΗ                         Μέλος