Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Απριλίου 2018


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 10 081, 38 02 923, ΦΑΞ 33 06 776 - ΑΘΗΝΑ
W. site: www.pol.org.gr, Email: pol@otenet.gr
Αθήνα, 13 Απριλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΛ καταγγέλλει την απαράδεκτη τιμωρία εργαζόμενου που υπηρετεί την θητεία του, από την μονάδα του επειδή παραβρέθηκε και μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.
Η ανάδειξη του καθήκοντος των στρατιωτών της χώρας μας να υπερασπίζονται τα σύνορα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας πάει κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που θέλουν τον στρατό της χώρας να εμπλέκεται ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς της περιοχής για την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων.
Στην ομιλία του ο συνάδελφος μίλησε επίσης για τον πραγματικό ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για τα πραγματικά αίτια που αιματοκυλήουν τους λαούς, για τους προσφυγές. Αυτό ήταν και το ατόπημα του που έπρεπε να τιμωρήσει η μονάδα στρατού.
Τεράστιες οι ευθύνες τις Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Στην ίδια ρότα με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις ξοδεύει υπέρογκα ποσά για Ναυοϊκές δαπάνες και βάζει σε κίνδυνο τον λαό μας επιτρέποντας την χρησιμοποίηση των βάσεων του θανάτου από τις ΗΠΑ, Ξέρει πολύ καλά, όμως, να περικόπτει μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και να τιμωρεί – όπως των συνάδελφο – όσους αντιστέκονται στην ολομέτωπη επίθεση της.
Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια.
Να οργανώσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά την πάλη μας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.
Ενάντια στην πολιτική που γεννά την φτώχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά.
                                                Διοικητικό Συμβούλιο